mom

nak tanya ade x sapa² dlm ni... kena kncing manis time ngndung. . ape yg kowg slalu buat ye. . bslin normal ke czer. . sy 2rd bby sngkut kncing mnis. . mse ank first xde kncing mnis. .bru 18minggu minum air gula ptma sgkut kncing mnis. . dgar spe ada kncing mnis time ngdung kne serah diri time 38minggu utk bslin.. betul ke. .

5 Balas

saye skg baru 5bln , gdm on diet hehe .. Ad yg buleh normal , ad yg czer .. ikut rezeki .. Tapi doc ad pesan je , due date saya 13/9 doc suruh serah diri 12/9 hehe mcm tu lah