Ada tips tak?

Nak tanya ade tak tips2 nak bagi baby masuk laluan cepat? Kepala baby dah kat bawah tp tak masuk laluan lagi. Ada tak tips ke blh bagi baby tu masuk laluan cepat?

7 Balas

Saya haritu baby tak masuk laluan jugak .. Saya sujud lama lama sambil doa supaya baby masuk laluan .. Lps tu banyak kan pujuk dia .. Main lampu ke bawah ajak dia ikut lampu tu🤭 Alhamdulillah skrg dah masuk laluan dah🤲🏻

8mo ago

Pakai lampu hp jaa .. tutup smua lampu pastu buka lampu hp suluh turun ke bawah🤭 Try lah . Mudah mudahan berkesan lpstu jgn lupa doa bebanyak🥰