Susu formula (lembu)

Nak tanya, ade tak ibu2 yg anaknye allergic susu lembu? Susu ape yg ibu2 bg?

3 Balas

ank sy jenis yg alergic lactose masa umur 1y kebawah.. bila bg susu fm lmbu dia akn berak bedarah.. so doctor pakar suggest susu fm yg berasaskan beras mcm novalac novarice.

maaf saya tidak pnh mengalaminya..sbb ank fully bf...tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp jika.ada mommy d luar sana yg ada pnglmn ttg ini blh share dgn puan..

xde pengalaman