pregnant

Nak tanya ada x pengalaman mcm sy..sbb ni kehamilan pertama sy..sy hamil 4 minggu.skrg ni sy risau dah 3 hari sy buang air besar berdarah..bahaya ker.tak rasa sakit pun cuma sy risau..ada efek kat baby sy ..tolong la. sy buntu..nak gi klinik baru 4 hari lepas sy gi..x kan nak gi lagi..??

4 Balas

Mcm sy di awl hamil... pernh kluar njis sekli gn darah... byk la juga.. even mkn syur n buah pon sama je sembelit... tpi tu smua alahan.. tpi kena jugak ambil supplement... byk minum air kosong... mcm sy genap msuk 14 minggu... automatik xda mslh gn pbuangan.. tpi alah lain lak... alah gn peluh sndiri.. xda ruam or bitil2 merah cuma klo bpeluh... ya ampun... gtl kt area yg bpeluh tu especially bhgian pelipatan la

boleh ke klinik swasta sekali lagi ke sis. selalu berak darah buasir

sembelit & jumpa doktor mintak ubat

ade buasir ke sis

4y ago

Tak tau..sbb ni pertamakali sy kena..sblm ni sy sembelit.sy banyak.makan buah dan sayur..mmg kurang sembelit tp darah yg keluar banyak.tu yg risau ni..sy hamil pertama kali.tu yg xda pengalaman sanggat..jadi risau lak..harap2 takda masalah ngan baby sy..