Frisolac AR

Hi, nak tanya, ada x mama2 yg guna susu formula ni untuk baby? Kalau ada, ada tak masa bancuh air susu tu mcm ada nampak particle putih yg xcair? Yang tu apa ya?

2 Balas

susu lah tu sis. jenis susu pekat mmg ada susu2 yg x cair betul. kekdg boleh buat sumbat puting tu. make sure shake btul2 bagi cair.

1y ago

X, yg ni bukan tepung susu sbb bila shake pun, dia still xnak cair. Rupa macam ajinomoto.

Friso Gold Careline mention yang tu fiber “Carob Bean Gum”. Normal kalau nampak texture yg ni dlm formula.