Due date bulan 12

Hi nak tanya ada x due date 17/12 ke atas or sblom tu yg dh branak 😀 risau sebab sy dh dekat 2 mggu sakit kt bhgian pelvis . Perut ngeras2 mcmtu ja tp gerakan baby ok lagi

17 Balas

saya 16/12 dah start rasa sakit sikit2 tapi on off lah dan baby pun mengeras , hari ni pula rasa sakit2 badan tak larat nak berjalan tapi saya lawan juga berjalan bagi hilang rasa sakit2 badan & selalu mandi dengan air suam bagi reda sakit2 badan .. due 16/12 37w semoga dipermudahkan urusan kita yang bakal bersalin bulan dec ni amin 🤲