Tips hilangkn sakit di bhgian pingang n punggung

Hai mumy..sy due date 12/12 n skrg dh mula sakit di bhgian pingang smpi ke pungung kdg2..ada x yg mcm sy n ada tak tips blh kurgkn sakit..kdg2 baring pn sakit jgk #firstbaby #firstmom #pleasehelp

7 Balas

sy alami skrg, mintak laki urut kat bahagian sakit tu area belakang dgn punggung, sy yg longgar kat punggung jadi elok lepas suruh dia urut tekan² smpai kita rasa lega.. yg kat belakang pun sy sakit area tengah bawah dgn kiri kanan dri atas.. buat cara sama.. berkesan la utk esok lusanya😂

Saya due 15/12. Pinggang, punggung, blkg badan Mmg sengal2. Tiap mlm minta urut. Nak tanya, boleh sapu minyak kat blkg badan tak ? Minyak yg berangin mcm minyak ayura ni ?

betul..sy sedang alami bnde ni jugak..susah nk buat keje..saket btol2 tangkap kt pinggang sampai ke pinggul..ade mse smpai trun ke betis..trhincut2 nk jln sbb saket..

Saya pun alami benda sama. Edd 19/12. Kalau duduk lama nak bangun pun rasa sakit sgt. Mungkin sbb bayi makin membesar & berat

Sy due date 13/12, ad sakit2 tulng pungg n pingg, leps doc bg pil kalsium… alhamdulillah sakit tu da xde..

2y ago

Sy checkup swasta, sume supplemnt doc bg..

Kena makan calcium. Sy makan oste shaklee Alhamdulillah seminggu hilang sakit tu

Sama. Saya pon tengah alami. Due 16/12

2y ago

due kita sama🤣🤣