Due date bulan 12

Hi nak tanya ada x due date 17/12 ke atas or sblom tu yg dh branak 😀 risau sebab sy dh dekat 2 mggu sakit kt bhgian pelvis . Perut ngeras2 mcmtu ja tp gerakan baby ok lagi

17 Balas

sya due 17/12 kerap mengeras pinggang dh sakit sngt tapi baby masi cukup gerak

sya due date 1/12. tpi alhamdullilah dag selamat bersalin 18/11

2y ago

Awak induce ke?

samalah kita..duedate saya 3/12 langsung tkde tanda nk besalin...

sy 20/12 due date tp bby still aktif lg dk main dlm perut mami

saya pun macam tu sis padahal tarik lahir baby 21/12

saya pun saya mcm tu sakit mencucuk due 16/12

sakit pinggng teruk tk

2y ago

awak kena tahan wad dri 35 minggu sampai berslin ke? xde bukaan lagi tkpala reht dlu buat senaman kee nanti mana thu 37 diaa nk kuar