Due date bulan 12

Hi nak tanya ada x due date 17/12 ke atas or sblom tu yg dh branak 😀 risau sebab sy dh dekat 2 mggu sakit kt bhgian pelvis . Perut ngeras2 mcmtu ja tp gerakan baby ok lagi

17 Balas

sama laa saya pun perut mgeras kerap kencing n membuang..date kita sama 17/12/2022..kdang2 bby tiba2 menekan di bhgian pelvis rasa tersentap nk bjalan..sakit tulang punggung n pinggang nk alih kiri kanan pun dh mcm robot kna slow2..apa pun smoga mom2 smua d permudahkan urusan bsalin nanti