Assalamualaikum mom

Nak Tanya ada tk kt sni ibu2 yg tengah tunggu hari nak bersalin Sya dh 38w 1d Doa kan sya kalau dalam minggu ni saya tk bersalin lagi Sya kne serah diri 25/6 ni Semoga urusan saya dgn beby di permudah kan Aaminnn.🤲🤲😇 #firstmom

10 Balas

wsalam.. my due is next month 25/7 semoga dipermudahkan urusan bersalin utk awak.. tips: keep thinking positive.. rasa nervous tu memang ada tp adik kena sentiasa relax je.. jgn terlalu fikirkan sakit inshaallah sakit tu pasti akan jdi light2 je. adik start manifest dipermudahkn bersalin from now on sebab kuasa pemikiran mcm tu akn menarik hajat adik mcm magnet percayalah. sy buat ni untuk anak pertama dulu alhamdulillah semua nya dipermudahkan..sekarang baby no-2 pulak.. doa2 kn sy jg ye 😊

2y ago

aaaminnn ya Allah tq sis 😊 nervous sngt2 huhu

bnyk kn berjalan dan selalu dgr dan amalkan doa Nabi yunus walaupun masa layan contraction ya.. sy masa 38minggu gdm odc.. kna serah diri awal 30 hb 5 haritu.. dlm minggu 38 minggu tu mmng bnyk program.. sekali keluar awal.. pgi 27hb ada tnda2 dia dh nk keluar.. ptg terus keluar..alhamdulilah.. awk, semoga semuanya dipermudahkan Allah

2y ago

iya sis dh bnyak jgk brjln sis tu lh risau jgk die suke duduk dlm 🙂

waalaikumsalam...due date sy 28/6 skrg ni da msuk 38 week 3 day...klau dlm mse 40 week tk bersalin jgk...sy kne serah diri...sy rsau smpai sy tk bole tdo....asyek fikirkn kndungan ni...🥲

2y ago

sama lah sis saya pun mcm tu jgk semoga urusan sis dgn baby di permudah kan ye Aaminn 😇🤲

SemOga urusan sis d permudahkan nanti..amalkn dOa nabi yunus yer.. semOga kita semua bakal ibu² juga d permudahkan urusan nanti..Aamiin

Sy 34 weeks ada gdm.. sy doakan semoga sis dpt bersalin normal sebelum tarikh yg diberi in shaa Allah semua dimudahkan ya

insyaAllah semoga dpermudahkan.. saya ank first bsalin 38w 4 d 🤗.. buat snaman/flow up tips cpt bsalin..

smoga urusan mommy & baby dipermudahkan dan baby lahir sihat wal'afiat🤲

2y ago

aaminn ya Allah trima ksih bnyak2 sis ☺️

Semoga dipermudahkan segala urusan 🌹

semoga awak dan baby d permudahkn amin yaa Allah

2y ago

yg penting baby dan ibu sihat² selalu...aminnn

semoga dipermudahkan segala urusan

2y ago

aaminn ya rabbal alamin tq sis 😊