Pusrawi dan Buku Pink

Nak tanya, ada tak yg ada pengalaman check up dan bersalin di Pusrawi. Boleh tau macam mana procedurenya? Selama ni saya cuma check up di klinik swasta, sekarang dah 13weeks tapi belum buat buku. Cadang nak bersalin di Pusrawi tapi still buntu nak mula dari mana. Perlu buat buku pink di kk dan teruskan checkup di klinik swasta atau terus check up buat buku semua di Pusrawi sahaja. Terima kasih semua.

1 Balas

Rasanya boleh terus buat dkt pusrawi kot, kalau plan nak bersalin situ laa. Tak perlu buku pink dkt kk dah. Cer try call pusrawi