Week x sama....

Nak tanya ada tak y hadapi masalah mcm sy.... Sebelum² ne sy checkup kat Klinik Ampangan, week sama je dgn app ne (35week)... Tp di sebab kan suami kna krusus n due sy ada dlm 1 bulan lg, suami hantr sy kat rumah keluarga...so checkup sy dh tukar kat klinik area umah mama sy...tp bila sy checkup nurse cakp sy bru mgandung 34week.... Keliru lah, mna 1 ne...sbelum², week sikit pun x pernah kurang klau check kat klinik lama...tp dh tukar sini rsa mcm pelik je, n week pun dh berubah, tp tarikh due ttp sama lagi... #maaf ayat bterabur sikit #firstbaby🤰

2 Balas

Kadang2 mesin scan tu tak tepat. Yg penting tak beza banyak.

4y ago

Oh takpe normal tuu