Cirit birit

Kalau baby kne Cirit birit mcm mne nk buat ? Baby saya 7 bulan .. hari ni hari ke 5 Cirit birit .. ke sebab cacing ?

2 Balas

Pergi klinik atau farmasi, doktor akan sarankan probiotik. Tukar susu kpd lactose free buat sementara

3mo ago

Saya pun gitu sis, mula g klinik biasa pergi, dia bagi antibiotik n air garam. Anak saya kalau makan antibiotik tu dia muntah. So decide dgn hsbnd g klinik lain pulak, doc bagi antibiotik jenis lain, pstu probiotik,air garam. anak saya makan okey je ubat ug klinik kli ke2 tu, lps tu tukar susu lactose frre bt smntara waktu. Alhamdullilah hbis ubat antibiotik tu anak saya sihat

tak pergi klinik ke? baby ada salah makan ke?

3mo ago

Dah pergi .. tak ada saloh mkn pun .. lepas balik kg ank sy kne cirit birit..