Due 18hb 9

Nak tanya ada tak sini yg due 18/09 n belum keluar lagi baby nya? Risau ni takut overdue..

12 Balas

sy 19/9 sakit main² je...risau jgk takot kne induce..hari² pujuk baby bia klua awl..tapi nmpknya mcm seronok je dy kat dlm perut ni...😅...

2y ago

Sama dengan saya, baby macam taknak keluar2 lagi. Baru scan dr kata baby 3.7kg 😅

sy due 16/9 bby lahir 5/9/22. sminggu sebelum tu sy buat excercise induce labor. tgk kt utube. buat 3.4set shari. selang 2.3jam

Samaaa 18/9. Harini 39weeks dah tak larat sangat sangat dah. Baby tak nak keluar lagi 😮‍💨

2y ago

Sama saya 🤣 hari hari pusing pergi jogging tapi baby masih selesa dekat dalam perut

Due saya 18/9 tapi saya dh bersalin 30/8 hartu , semoga dipermudahkan smuanya

2y ago

37weeks baby sonsang , buat ecv pusingkan masa baby 37weeks 1day (29/8) tapi fail so kene emergency czer time tu tapi bilik OT penuh so tunggu 30/8 . Alhamdulillah allah permudahkan semuanyaa .

sy pon 18/9 tp Alhamdulillah baby nk kuo awl, 7/9 da slmat melahirkan.

Saya pun due 18/9.. penat.. xlarat dh nak kerja. 😅😅

Sy due 18/9 tapi baby still aktif dn blm ada tanda2 jga

2y ago

semoga urusan kita semuanya dipermudhkn sy due 22.9, pon mash belum ada tanda2 bby nk kuar

sy due 17/9 ni tanda2 pun belum ada lagi

due kita sma 18/9.tpi baby msi syok dlm prut

2y ago

Tulah makin aktif.. Ramai juga yg tnya bila nk keluar ni

Sy 15/9 tpi still takde tanda nk bersalin

2y ago

Sy 14/9 pun takdak tanda nak bersalin ni puas dah pusing satu mall 😮‍💨