Perancang Pill

Nk tnya kpd ibu2, siapa yg ada ambil pil perancang jenis ni. Rasanya okey tak utk merancang lebih lama. Sbb sblum ni ambil depo , tapi darah non stop dri lps brslin smpai lh nk ambil suntikan depo ke2 pada mnggu lalu jdi sya pn trus stop ambil depo gnti ke pill jenis ini . #bantujawab #Sharing_dong_Bund #rancangkeluarga

Perancang Pill
1 Balas

Pills , depo, implant semua tu ada ubat yang boleh mengganggu hormon Saya dah try semua tu n semua tak sesuai dengan saya So doctor suruh pkai iucd sebab takda ubat n langsung tak gnggu hormon Period oky ja on time setiap bulan

1d ago

Saya pkai iucd dah 4thn period regular setiap bulan