Cirit birit lepas makan iberet

Nak tanya, ada tak sape2 pengalaman makan iberet dia cirit birit warna hitam? Sebelum ni saya makan ok, lately ni lepas makan je iberet, terus cirit birit.

1 Balas

Saya. Tips terbaru saya cuba ialah tak ikut saranan doktor / nurse waktu pengamilan. Mereka syorkan ambil pagi sebelum makan atau ambil mlm sebelum tido iaitu 2 jam selepas makan malam. Saya dah seminggu ni cuba ambil breakfast, lepas 2 jam baru makan iberet. Then 1 jam lepas tu terus ambil snacking. So far better.