SUPPLEMENT Hi mommy ! Nak tanya, ada tak yang macam saya jenis takboleh makan zinkcofer & iberet

Bila makan mesti sakit perut & cirit birit. Ada solusi tak?

5 Balas

Macam saya terua bgtau nurse, saya makan obimin & zincofer saya terus muntah ii sampai lembik… nurse refer doktor, and doktor tukarkan ubat 4serangkai nihh… alhamdulillah saya makan ubat nih sangat sesuai ngn saya

saya tak boleh makan zincofer sebab muntah darah lepas mkn ubt tu.. saya mintak tukar ubat 4serangkai dengan kk.. alhamdulillah dah okay tak ada muntah2 tak sakit perut..

kalau tak boleh makan takpe jangan paksa. boleh mintak dr / nurse tukar ubat

Tey mactofer , mnum 2x sehari sebiji2. Rasa coklat2. Beli kt frmasi

apa2 refer doktor dlu