Korang, normal ke if sakit2 tapi boleh di katakan kerap. Sampai sya nangis

Reda sakit dia kejap je pastu datang balik. Hari ni dah bnyak kali da sya nangis sebab sakit sangat. Semalam pun sakit saya tido tk lena smpai kejut husband suruh gosok belakang. Sakit dia tak tahan sampai nangis… sya pregnant 4weeks Sakit dari pinggang, perut, bawah ari2 .. rasa mcm tulang saya bahagian perut pun sakit. Rasa mcm ada ssuatu nak jatuh dari dlama perut saya… Normal ke sakit2 sampai mcm ni… Saya kadang sampai tk tahan smpai tak tahu nak buat apa … #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Kalau awal prgannt dia mmg skit snggugut nk period tu, sbb org kata baru rahim nk mngmbang. Kalau sis risau baik ke klinik, kalau sakit kerap, boleh la doc cek ka ap. Tapi saya week 7 pernah bleeding, n trus ke klinik, doc kata sakit tak, saya kata tak sngtn scan atas tak nmpk kntung , sbb doc kata kalau luar rahim dia akan sakittttt sngt, sbb dia ada bgi range sakit tu 1-10, saya kata range 5 pun tak sngt sbb dia mild, trus doc bt tvs tu, nasib kantung tu dalam rahim.

bpe weeks? contraction tu kalau kerap sakit. boleh pi hospital dah tu.

2y ago

Tak de bleeding langsung