sakit kat ari-ii

Morning mommy ii nak tanya,saya dah 37weeks .. bila jalan atau baring sakit kat bahagian bawah perut tuh(ari ii) tuh means tanda ii bersalin kee or memang akan sakit bila dah 37weeks .. maaf bertanya sebab first preggy

3 Balas

nak tnya... sis macam mana da lepas ada tanda² ne ?? saya pon rasa bnda yg sama skg..da 37week..gdm on diet jgk..rasa sakit jaa.. smpai rasa tak larat da nak buat apa² skg ..

Biasanya sbb baby dah masuk dkt laluan. So akan rasa berat je dkt ari2. Time dah sedap baring nak tukar position pun perit 😂

4y ago

Kalau dah duduk lama pun sama. Ya Allah cepat la baby keluar 😆

Haah memang skit situ.. Tunggu klu kluar tanda bru pi spital.. Bby dh ready nk kluar start 37 week ni..

4y ago

Ouh yeke .. terima kasih bagitau