Bersin

Hi..nak tanya ada tak mommies yang macam saya.. Kalau bersin je mesti sakit & pedih dekat bawah perot.. Setiap kali bersin je mesti pedih sangat.. Cuma saya tak berapa pasti bawah perot or bawah rahim macam tu.. Ada tak yang penah rasa.. ? #17weeks #1stpregnancy

1 Balas

I think normal sbb i pun mcmtu. Kdg2 sampai ampu perut tak nak rasa sakit

4y ago

I batuk or bersin mmg sakit. Kalau u risau or sakit teruk sgt better refer doc