Ruam kee ?

Nak tanya ada tak kat sini mommy2 tahu macam mana nak hilangkan ? Ini ruam ker . Kesian pulak tengokk

Ruam kee ?
4 Balas

kesiannya , kalau awak berani nk try , cuba sudo cream boleh cari kt pharmacy. before this ank sy Pon naik ruam , tapi halus ii naik 1 muka. pakai sudi cream 2 hari kering ambik masa seminggu jugak nk betul ii hilang ruam tu.

9mo ago

Ohh yeke , okay okay terima kasih yea

dah pergi klinik ke sis? kesiannya baby. ada nampak dia garu2 tak?

9mo ago

Dahh pergi , tapi doctor suruh pantau jea . Kot ada cream boleh hilangkan

Mcm alergik je ni sis

Awak dah pergi klinik?

9mo ago

Hmm macam tu pulak sebab nampak macam teruk juga tu. Mungkin boleh cuba klinik lain ke, yang baby friendly. Siannn baby nampak macam gatal.