33week pregnant

Hi nak tanya ada tak ibu2 yang kerap rasa kebas hujung jari atau bahagian muka diusia kandungan 30keatas? Normal ke ya saya kerap rasa kebas yg tak serius cuma tak selesa. #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Banyakkan minum susu. Biasanya kebas2, sakit2 badan tu sebab kurang kalsium.

3y ago

Takut naik balik berat puan kalau minum yg enfamama tu. Ada sesetengah susu preggy mmg tak digalakkan minum sbb gula tinggi. Sy tak pernah minum mana2 susu preggy 😅