Pengalaman Ibu

Nak tanya ada tak ibu² yang buat scaning kandungan dalam 20w nak tahu gender baby tapi baby tak nak tunjuk. Sebab masa doktor buat scan baby tak nak tunjuk gender, misi kata berkemungkinan baby nanti girl. Betul ke ibu² yang pernah ada pengalaman macam ni? hehehe 🤭

5 Balas

mungkin la sbb baby girl malu2 sikit🤣kalau saya boy , mmg terang2 dia tunjuk turtle head dia 😂 2x scan tu mmg senang nk tau sbb baby bagi kerjasama