Minyak Kelapa Dara

Nak tanya ada tak ibu2 kat sini yg amalkan minum minyak kelapa dara? Ada Apa2 kesan sampingan tak? Sy ada terbaca yg minyak ni bagus utk kawal paras gula dlm darah memandangkan sy ni ada GDM on diet.

1 Balas

Sy ad bca sharing kt grup ibu mgndung. Dia mnum vco. Msa teran kulit dia jd lembut ok. Tp dia strect xkendur balik. Msa jahit isi pecah2. Ssah doc nk jhit. Sy buat urutan perineum ja doc ckp snang jahit. Dging xliat. Sy pn gdm on diet. Bolei bca kt wall sy cra sy mkn wktu gdm dlu 😊

5y ago

Ohh yeke.. Risau plak.. Ok nnti sy lawat wall sis.. Mekasih..