Apps kira pergerakan baby

nak tanya ada tak apps untuk kira pergerakan baby yg mommies2 guna?

18 Balas

Dekat app ni ada sis. pergi dekat menu tu sis boleh nampak feature KICK COUNTER nama dia. Saya guna tu je.

Sis, boleh guna Kick Counter dekat app theAsianparent ni. Bagus dan mudah nak kira tendangan bayi.

Sye guna whatsapp je. Buat group dengan husband. Setiap kali kick sye anta msg 1 kick huhuhu

Kick Counter dekat app ni ada sis boleh guna kalau nak kira tendgan bayi. senang je tap tap

saya guna theasian parent ni je sis. Ada kick counter untuk kira tendangan bayi..

theAsianparent ni dah ada kick counter sis boleh guna untuk kira baby kick

Ada.. Cari kat play store, kick counter

kick starter