Apps kira pergerakan baby

nak tanya ada tak apps untuk kira pergerakan baby yg mommies2 guna?

18 Balas

Bfore ni saya pakai notes dekat phone hahaha now pakai kick counter dekata app ni je.. senang sbb tak payah nak download app lain. semua ada dalm satu app je

TheAsian parent ada awak kalau nak kira pergrkan bayi. Baru je ada tak silap dulu takde. nama dia kick counter kaler biru symbol tapak kaki baby

Saya guna dekat app ni je sis. Saya suka sebab habis satu sesi dia akan bagi summary tendangan baby time tu. Ok ke tak semua. mmg terbaik!

cuba lah pakai yang dekat app asian parent ni.. dia bagus tau boleh set reminder untuk kita kira pergerakkan bayi. tak payah susah susah

Dah cuba Kick counter dekat app asian parent ni sis? bagus jugak saya pakai dah nak masuk 2 bulan dah hehehe. just tap tap je senang

app asianparent ni ada je alat kalau nak kira pergerakan bayi. nama dia kick counter. pergi je dekat home tu ada keluar nanti.

Laaa sis... app theAsianparent ni ada je alat nak kira pergerkkan bayi. Sis pergi dekat home tu ada je nama dia Kick Counter

Saya baru start guna dekat app ni sis. saya suka sebab mudah and dia bagitau result kalau tendangan bayi ok ke tak. bagus!

Dalam app asian parent ada je sis alat nak kira pergerakan bayi. X payah susa2 nak cari app lain sbb dekat sini ada je

awak boleh cuba pakai kick counter dkt app asian parent ni. bagus jugak sbb dia ada jenis tendangan@pergerakan bayi.