sakit tekak sebab blow job dengan suami

nak tanya.. ada sini yang pernah blowjob dengan suami, dan lepastu sakit tekak? cane nak hilangkan skit tekak ni ye? kena pergi klinik ke? risau kanser tekak na'uzubillah

1 Balas

Apa soalan ni. Takde filter langsung 😂 kanser tekak tak kot. Tapi kot la penyakit kelamin lain macam syphilis ke, dan aduk beradik dia. Kena tgk la tanda2 penyakit tu. Tp tu kalau salah satu dari engkorang mengamalkan seks lebih dari seorang sizz atau mungkin tak jaga hygiene sebelum mengamalkan oral seks boleh jadi.