Review susu Friso Gold Mom

Hi! Nak tanya ada siapa2 pengalaman consume Frisco Gold Mom during pregnancy. Dgr cerita cepat anak besar :( Myth ke or tak ya. #bantujawab #bantusharing #ingintahu

4 Balas

For me it's a myth. It all depends on your diet actually. Avoid processed food, fast food, junk food, cut sugar intake, InshaAllah your weight will be controllable. I'd consumed Anmum (which everyone keep saying baby's size will be bigger). But nope my baby's size were perfect for me. Delivered at 2.4kg. In the end, it's up to your preference.

2mo ago

Most welcome. I was GDM on diet too. Drinking Anmum did not affect my BSP at all. So yeah if you need more info, do not hesitate to consult with your doctor okay😊

kalau mommy ada gdm, masih teruskan minum any susu tepung khas for preggy mom (depends ngam ka tak ngam) dan tak jaga portion makan yes baby akan cepat besar.

Susu khas ibu mngndung mmg tinggi gula, sbb tinggi gula la baby cpt besar tu kna kawal

Saya minum susu tu. so far okay je. Jaga juga portion food.