Milo + majerin

Nak tanya ada org ckp minum milo + majerin senang bersalin?? Betul ke?? Ada Yang pernah try??

26 Balas

Hahaha pernah jiran katil sebelah time kt hospital dulu buat... Ta payah lah merepek tu smue buat saket perot jela

Sya suka makan majerin dan minum milo..bersalin kemarin lepas,20jam juga baru baby keluar..😣😣

Milo tu mgkin utk bg tenaga je..yg majerin tu sy xpasti plak...klu minyak kelapa dara senang utk beranak

Bg sy cpt jgk la.. sy sakit pert.. g hospital cek jln.. da bkk 4 ke 5cm.. xlme da masok lb..

Sebenarnya minum milo & majerin.... Makan telur mentah... Itu semua untuk tenaga jaa...

Sumpah la dh tkmaw terai,nk termuntah baik mkn telur dgn madu dari milo dgn majerin😖

5y ago

😂😂

I did with teh tarik n majerin.. yes, sekejup je push dah kuo..

Ada yg ckp rebus akar aloevera & minum akan senang bersalin..

Takyah sis... Elok sis banyakkan senam je.

5y ago

Husband sy dh warning jgn nk Cuba², sbb sy ada tnya dia 😂😂

sy minum sb haus je sis.. 😅