Siapa pernah amalkan Milo+ Majerin

38w 1d, Nak tanya, saya ad dengar utk cepatkan pembukaan boleh cuba minum milo+majerin. Siapa yg pernah amalkan? boleh tahu dalam sehari brp kali blh minum milo+majerin? smlm cuba buat, rasa ketagih plk . Rasa sedap plk milo+majerin. hrini dah buat 2x. tak tahu bahaya atau tidak kalau terlebih minum

1 Balas

First pregnancy saya tak pernah buat benda pelik2. Apa2 saya akan rujuk obgyn untuk dapatkan nasihat dan saranan. First time saya dengar ni🤭 Nak percepatkan bukaan, antara tipsnya - Senaman (Jalan itik, squatting, brisk walking, naik turun tangga, using a gymball) - Bersama dengan suami