Gerakan tak kuat

Hi nak tanya. ada ke yang macam saya 38weeks baby gerak slow je. tendang pun tak kuat. ada gerakan tapi tak kuat. kita debor menunggu bila dia nak keluar. tapi dia macam santai2 je kat dalam tu. normal ke macam tu? #firstmom #ingintahu #bantusharing

12 Balas

Mungkin disebabkan kepadatan. Ruang baby tidak banyak suda utk bgerak sangat. As long as gerakan baby cukup, InshaAllah tiada apa2. Kalau rasa kurang yakin, mama terus pegi hospital. Sebab dah 38weeks. Bany dah matang dan ble dah melahirkan❤️. Selamat menyambut kelahiran si kecil mama. Seronoknya dapat hidu bau baby 💖