Gerakan tak kuat

Hi nak tanya. ada ke yang macam saya 38weeks baby gerak slow je. tendang pun tak kuat. ada gerakan tapi tak kuat. kita debor menunggu bila dia nak keluar. tapi dia macam santai2 je kat dalam tu. normal ke macam tu? #firstmom #ingintahu #bantusharing

12 Balas

Hai awak maaf sy mencelah. sbb kes ni sy tertarik utk komen. problem sis sama sebiji macam sy. sy perasan baby gerak slow xmcm biasa. mula mula buat xtau, tp rasa xsedap hati, waktu appoinment kk sy cerita dkt doc. doc terus refer kes ke hospital. bila hospital doc terus tahan ward dorg kata nasib baik perasan awal. bila dorg monitor, air ketuban kurang. terus kena paksa bersalin. huhu hati dah betul2 tawakkal. jgn risau sis, terus je ke hospital kata baby kurang gerak. doc akan monitor sakpai puas hati. better terus ke hospital

12mo ago

sorry tnya sis, brapa week ms tu?