Susu

Nak tanya ada ka yg amalkan susu ne bgus ka tuk ibu mengandung x da effect apa2 ka?

Susu
7 Balas

Sis brpe minggu?? Saya nk minum susu kambing jgk.. Tapi untk awal2 ni sy xambik dulu.. Mgkin trimester kedua mgkin bru sy ambik susu kambing. Now susu ibu yg biasa tu ke dulu consume

xprnh tngok tpi klau sis tngok kndgn gula dy xtinggi n d jamin halal 100% bole je minum sis. uhuhu

Blh try tunjuk kat doc nt. Blh tak consume. Risau kadar gulanya tinggi saja. ☺

Sy masa anak first consume susu kambing ni jgk. Alhmdulillah ank kuning dlm 3hr ja.

tak penah tengok susu ni.keluar company mana tu. as long as kandungan dia ok.boleh je

5y ago

ada tulis jga kat blkang kotak sesuai tuk ibu mengandung

Ada gluta tu ok ke minum?

Susu wildan okayyy