Pertanyaan

Nak tanya ada effect tak ibu mengandung atau baby jika cuci toilet dengan menggunakan clorox?

2 Balas

Yes betul lagi2 kalau guna clorox. Kalau takat bersih mcm tu je ok la. Sy start mengandung suami yg cuci toilet sbb tak tahan nak berus itu ini sakit belakang dan sy tak suruh suami sy guna clorox sbb prnh awl2 tu suami guna clorox sy hampir pengsan nak tehidu bau clorox tu kuat sgt. Sy jg ada kwn, msa tu dia tak tau pregnant dan dia pn cuci la toilet guna clorox, dia kata pening sgt lepas siap cuci tu. Besok tu dia gugur, xtau la psl clorox ke apa tp yg dia bagitau mgkn ada side effect buruk clorox tu dekat kandungan dia. Nt suruh suami pn je yg cuci tandas ye..

sis jangan cuci toilet..kalo nak cuci, suruh orang lain cucikan..ade effect kat baby..

1y ago

baik tq sis