18 minggu 5 hari

nak tanya ad x yang dah nak masuk 19 week tp masih x rasa lg baby gerak.. risau pulak.. baby first..#1stimemom #pleasehelp

16 Balas

Sy pun 18 minggu... tak tahu lh rasa baby gerak mcmana 😅 Tengh jaga diri utk up kan hb, kawal gula n berat kna naik ni.. Nurse cek jantung baby, syukur berdegup. Next week BSP test, Next 2 week scan appoinment Next lg: follow up consultation with dietitian for iron rich diet. Mudah-mudahan semua baik belaka tanpa mudarat. 🌻🤲