scan

Nak tanya 5weeks dah boleh scan erk ? Dh boleh nmpk bby ke cmne ?

2 Balas

Ikut org, sy xnmpk lg doc ckp ectopic,8w scan da nmpk jntung denyut2 nakngis rase sbb b4 this ggur xnmpk pun bby kt mane, tp bukn ectopic dah 4thun lbh ttc bru merasa skrg dah 17w sis,boleh je klu nk g scan tp klu doc ckp xnmpk & suspek ectopic dis jgn la sedih positif je bby ad tp xnmpk lg

blm..saya six week dr x suh lagi..blm nmpk tu

4y ago

Ohh okk tapi kalau nk gi scan boleh je kan ? Ade org ckp elok scan awal tkut bby luar rahim kate nye , so kite boleh tau....tpi tk sure lah btul ke tk...