Mommy to be

Nak tanya 12 week normal ke bila nurse check perut tak rasa lagi?

7 Balas

tak rasa keras ke? maksudnya nurse cakap perut lembut lagi kan. sy pun mcm tu. bila dah 14 atau 15w baru rasa keras² bila tekan perut

Sama pun sama 12w nurse check perut kata tak rasa lagi. Tp heart beat n size normal. Jaga diri baik2 dan jgn risau 🫶🏽

normal. biasanya belum boleh rasa. nnti dh besar sikit, awk sndiri pun boleh tekan2 rasa berketul sikit

Normal sbb nurse kata kecik lagi. Nanti dah 15week baru dpt rasa. And kdg tgok perut jugak 😇

dah scan 2d? kalau heartbeat baby, biasanya ada suda minggu 12.

Normal. Awal lagi tu.

xrasa mcm mna tu sis?