Kerap Pedih perut

Nak tanya ibu ibu ada tak mengalami rasa kerap pedih perut..saya skrg 15week kerap pedih perut walaupun dah mkn..kadang2 mcm tak selesa sbb tgh drive pon boleh pedih perut..tgh buat kerja pon sama..apa mknanan atau suplemen yg boleh sy try utk hilang rasa ni? kdg tu dia pedih perut sekali dengan angin nak muntah..😔#seriusnanya #firstbaby #ingintahu

13 Balas

sy amlkn bwg ptih di tanak dlm nsi dan sbgainye..bykkn mkn buah2an..mkn nsi dlm kdr sdrhana..bykkn mnum air kosong