Sarung tangan dan kaki

Hi nak tanya sarung tangan dengan kaki baby ni pakai sampai bila ya?

4 Balas

Mitten sy pakai kan smp hari ke 16. Lpstu tak pakai dahh. Sebab tangan asyik menggenggam smp celah2 jari dia bernanah. Lps tak pakai elok dah celah2 jari dia. Lagi satu elok utk sensory. Just make sure kuku baby pendek. 😊

Sy pkaikan bila nak bg gambar kat mak mertua ja 😂😂 nnt mak mertua bising…slalu tak pkaikan pon.. Pkaikan stokin bila kluar rumah je takut kaki baby sejuk

Lagi awal tak pakaikan, lagi bagus. Biar anak explore dengan environment dia untuk sensory development.

Takyah pakai langsung pun takpe sis. Malaysia panas