Kandungan 6 minggu. Boleh ke kalau nak puasa?

Nak puasa tapi risau sebab asyik rasa lapar je.

2 Balas

lg elok tnye doc dlu...klu sy xpuase sbb tau bdn sndri mcm mne...time pregnant cpt haus n lapa...bdn kite xsme gn org lain...klau nk try jgk try la puasa tp kalau rse lapa sgt better buka je risau baby n mommy lemah xd tenaga...

3y ago

okay. Terima kasih atas nasihat😊

sy xpuasa bulan ramadhan lepas.. sbb muntah2.. risau kalau dehydrate.. kalau rase lapar je xpe.. boleh puasa.. cuma kena make sure makan cukup mase sahur dan berbuka.. kalau rase mcm memudaratkan better jgn puasa..