39 weeks belum bersalin

Hi nak minta tipssss pleaseeee. Sy dah 39 weeks tp belum ada tanda2 bersalin lansung.Berjalan dah, senaman dah tp masih tiada rasa contraction atau fake contraction yg lama. mohon bantuannnn #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

6 Balas

mcm sya lg 14hari due date , dup dap dup dap dh ni.. baby masi aktif x kira siang dan malam.. 😂

2y ago

aamiin yra 🤲🏻 semoga dipermudahkan utk awk juga 💕 hari ni seharian x rasa selesa 😮‍💨