massage perut .

nak minta pendapat . boleh ke massage perut ? sekarang 34 minggu 1 hari . tapi rasa sakit sangat dekat ari - ari tu , nak pusing sakit nak duduk sakit nak berdiri sakit , so ingat nak minta husb massage pakai massage oil la bukan urut beria atau pakai minyak angin . #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

kalau sy, sy ltk mnyk panas je sis xbrni nk urut tkt jd pape.. sapu2 je lpstu posisi baring tu kene ejas ejas la biar rasa selesa n tak sakit