Aslkm & hai semua....

Nak minta pandangan semua...kalau mcm ni kabur2 ni mcm mna eh? Baru buat tadi lepas sahur n mlm ni...

Aslkm & hai semua....
33 Balas

congrates... Klau line kabur2 mksdnya msh awal pregnancy. Klau fetus dh btl2 cengkam kuat dlm rahim, baru colour dia terang dan merah gelap

Kalau nak lagi terang 3/4 hari lagi cek balik . Saya pon rajin cek macam puan . Excited agaknya 😁

4y ago

Aah agaknye kan...doakan saya ye...inshaAllah semoga ada rezeki saya pd thn ni😊

Positive ni.. 4hari lepas saya check macam ni jgk sebab kandungan masih awal sis😊 tahniah tau😊

4y ago

InshaAllah semoga ada rezeki saya thn ni...doakan ye...

congrat....positif tu...cuma masih baru...sebab 2nd line blur...lg 1 weeks check mesti clear

+ve tu, nak lagi clear beli upt clearblue. Saya baru test semalam. Doakan saya, TQ

Kabur2 tu maksud nya masih baru lagi sist. Belom sampai sebulan usia kndungan

Zoom..terjuling mata beta...🤣😂...TAHNIAH..take care

Tahniah sis.. nak kepastian guna clear blue upt

4y ago

Ok nanti p beli...inshaAllah doakn ye

Alhmdulillah... +Ve tu..😊

tahniahhh. Semoga ibu dan baby sihat.

4y ago

Alhmadulillah...tq puan...semoga ada rezeki saya thn ni....