NAK MINTA PENDAPAT SUSU APA YG BAIK UTK D MINUM SEMASA KEHAMILAN

Nak minta jenis susu hamil yg bgus utk d minum..kandungan pertmaa..rasa bdn ne lesu je..masuk 14mggu

2 Balas

Saya trimester pertama dulu minum anlene je sebab tak boleh nak minum susu ibu lagi nak muntah. Masuk trimester kedua baru minum enfamama coklat. Sekarang last trimester tukar anmum vanilla.

Ikut jugak..mana yg sesuai..anmum materna yg slalu saya minum