Gatal 1 badan

Nak masuk 9week Tapi satu badan gatal2... Ada tips nak bg hilangkan tak? Kalau saya pergi klinik swasta boleh kan? Kene inform ke bila next checkup dekat nurse yg pergi swasta sbb gatal2?

2 Balas

Boleh ja ke klinik swasta untuk amik ubatan . Tak perlu tunggu nak jumpa di kk bila ada ja appt . Doktor akan rekod dalam buku pink sis , even tak rekod pun takpa . Sebab itu perkara biasa ketika pregnant . Tak perlu bgtau nurse takpa . Tapi andai sis kena rujuk doktor swasta ke hospital atau warded atau masuk ER memang wajib bgtau nurse & doktor kk . Untuk pantau sis & baby lebih lanjut .

2y ago

okey thanks siss

ye kena inform sis , tp bnyk lah plk die tnye nti😅😅

2y ago

aaaa itu malas tu kene tnya banyak2 hehehe tenkiu siss