Miscarriage

Just nak luah ja. Next week should be my due date. Tapi gugur waktu pregnancy dah masuk early 4 months. Cukup sifat. Sambut sendiri baby tu dalam toilet hospital. Cumanya setakat ni dah 2 bulan ttc, still negative. Minta doakan next month positive 🥹

20 Balas

Sy pernah missed miscarriage, pun terasa sangat sedihnya, ini pulak awak dah cukup sifat😭 Allahu semoga sis dikurniakan zuriat yang soleh solehah tepat pada waktunya inshaaAllah aminnn💕

2y ago

Terima kasih doanya awak. Aminnn. 🥹🤗

sy TTC 5 tahun…1st time pregnant..tp 21w baby lahir pra matang…masih sedih tak hilang…hari2 doa moga Allah bagi baby lagi lepas ni…dah sebulan lebih anak sy pergi…sedih yg amat

2y ago

Miscarriage time raya puasa hari tu. 18w baby waktu tu. Saya pun anak first jugak, 4 tahun kahwin 🥹

takpe sis, in shaa Allah ada rezeki nnt .. Apa²pn tahniah sbb Allah dah bg anak syurga, jgn lupa bg nama tau 🤗

2y ago

Aminnn. Terima kasih awak 🫶🏻. Hehehe dah ada namanya

sabar ye sis.. slalu kena gap dlu utk ttc smula utk bg rahim n bdn pulih..klu terus prgnt tkut gugur balik...

2y ago

Baik awak. Setakat ni dah gap 5 bulan. Terima kasih awak 🫶🏻

sabar ya sis..mungkin allah dah tentukan apa yang lebih baik untuk sis

2y ago

sama2

Semoga dikurniakan zuriat lagi. Jangan putus asa dan banyakkan berdoa.

2y ago

Thank you Izah 🤗

Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA

2y ago

Insyaallah. Terima kasih awak 🫶🏻

Aminn semoga rezeki sis positive lepas nie 🤲🏻☺️

2y ago

Aminn. Thank you awak 🥹

banyak bersabar ye puan. semoga dapat baby soon

2y ago

sama2 puan

Amen

2y ago

Thank you awak 🤗