Positive ke negative

Nak tanya ni positive ke negative? Saya terdetik nak check seminggu before date next period? Ke false positive?#1stimemom

Positive ke negative
9 Balas

kalau double line positive maksudnya.false atau tak tu tak sure. kalau saya, saya try upt selang seminggu. masa 8w saya gi scan sebab sepanjang saya test tu double line

Tahniah Positive sis kalau naik selepas 5/10 minit. sy pun double line check upt seminggu sebelum period.

tahniah positive, klau nak lagi yakin boleh guna clear blue digital

positive sis. tahniah. mksdnyer level hcg sis dh tggi time tue.

positif dah tu..test next week mesti lagi pekat tu

tahniah puan..jaga diri..jgn lupa mkn folic asid ya..

2y ago

terima kasih ye puan. tapi saya takde rezeki lagi. 2 minggu after tu saya bleeding and doktor sahkan saya chemical pregnancy

positif dh tu , congratz sis...

tahniah sis.. positive tu 😍

positive

2y ago

insyaallah lain hari ada rezeki sis...aamiin