Nipple keluar cecair

Sy baru 21 weeks, semalam tetiba keluar cecair dari nipples kiri kanan.. itu susu ke..?? Normal ke ehh baru 5 bulan dh keluar susu..?? Risau jgk.. kadang² mmg rasa senak breast tp x buat pape pon, cuba bertenang je.. ke itu bengkak susu ehh.. sy 1st mom jd banyak risau..

2 Balas

normal keluar cecair tu, tapi awak jangan picit nipple. kalau breast rasa senak, boleh try tuam.

3w ago

ooo yeke xleh picit.. sy picit smlm sbb ingatkan ape.. kenapa ye xleh picit..?? tuam tuu tuam sejuk or tuam panas

bgi sy normal je sis..sy anak 1-3 bgtu..dktr ckp normal..tp preg skg ni x kluar apa2 lg😅

2w ago

tak sis..selepas bersalin susu akn byk..cuma bengkak la..tak kurg juga air susu tu..tp lagi bagus first time ni kena tnya doktor..sebab lain orang lain sebab dia kenapa air susu kluar awal☺️