Waffle

Nak buat waffle tower tapi tak dan, siap 1 waffle Aidan makan,siap 1 waffle Aidan makan. Sudahnya banyak tu je yang tinggal ? Bahan yang mummy guna ? 1 cawan tepung gandum ? 1 kotak susu fullcream ? 2 sb madu ? 1 biji telur ? 1 sb minyak masak ? Masukkan semua bahan ke dalam blender. Blend hingga sebati. ? Panaskan waffle maker, letak 1 senduk adunan tadi. ? 1 bancuhan ni dapat dalam 9-10 keping waffle. Acuan mummy beli dekat shopee aje ? . #AidansFoodJourney #waffle #babyfoods #babyfoodideas #foodbaby#babyfoodie #babyfoods #happytummy #babyloveeat #teatime

Waffle
4 Balas

Thanks share resipe!... ❤

baby umur brpa blh mkn waffle?

4y ago

8 bulan boleh tapi tanpa madu. Boleh tambah puree kurma untuk rasa manis

😍😍😍

Sedapnya