Detail scan & Gender scan

Nak buat detail scan masa 20 or 21 weeks okay tak? Tak sabar lama tak scan baby and tengok keadaan dia 😍❤️ pendapat mommie yang berpengalaman macam mana?? #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #pregnancy #mommybuntu #jangandibully

20 Balas

dah sesuai sangat tu sis. saya buat baby first 21weeks. Alhamdullilah doc bagi tahu keseluruhan about tumbesaran baby. siap jari jemari dia kira cukup ke tak. hahahahha gender pon senang nak tahu.

3y ago

Tu la saya excited sgt ni hehehe tak sabar nak buat nantiii ❤️❤️❤️ thank youuuu